Κλεμμένα ποδήλατα, κινητά και τάμπλετ εντοπίστηκαν σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Λιοσίων

Επτά προσαγωγές, μικροποσότητα Shisha και αρκετά κλεμμένα ποδήλατα, είναι μόλις λίγα από τα πρώτα ευρήματα των αστυνομικών κατά την επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Λιοσίων. Το κτίριο είχε καταληφθεί από ομάδες ουσιοεξαρτημένων εδώ και αρκετό καιρό και ο ιδιοκτήτης του, σύμφωνα με καταγγελία του στις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν μπορούσε να μπει στο εσωτερικό, αφού οι καταληψίες τον απειλούσαν.

Του Γιώργου Σόμπολου

Η επιχείρηση των αστυνομικών της Ομονοίας, της διεύθυνσης Πεζών Περιπολιών, ήταν καλά οργανωμένη, όπως άλλωστε φαίνεται και στις αποκλειστικά φωτογραφίες του kedenews.gr.

Με κόφτες, άνοιξαν τις πόρτες και στο εσωτερικό του διώροφου κτιρίου στην οδό Λιοσίων 27 στο κέντρο της Αθήνας, οι αστυνομικοί εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια. Στον πρώτο όροφο και την ταράτσα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν επτά άτομα. Στην κατοχή του ενός βρέθηκαν δύο φιξάκια της ναρκωτικής ουσίας Shisha, το ένα μάλιστα προσπάθησε να το κρύψει σε μια γλάστρα.

   

Στα δωμάτια του εγκαταλελειμμένου κτιρίου εντοπίστηκαν υπολείματα ναρκωτικών ουσιών, καπνικά σύνεργα (πίπες έτοιμες και αυτοσχέδιες), ζυγαριά ακριβείας, μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, ποδήλατα ολόκληρα αλλά και τμήματα ποδηλάτων, καθώς και δύο σκυλάκια.

Τα τετράποδα παρέλαβε ειδικό συνεργείο του Δήμου Αθηναίων, υπεύθυνο για τα αδέσποτα ζώα και τα μετέφερε σε ασφαλή χώρο όπου θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Τα υπόλοιπα ευρήματα, αποτελούν προϊόντα κλοπής και θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο χώρος σφραγίστηκε από συνεργεία του δήμου Αθηναίων, μόλις ολοκληρώθηκε η έρευνα στους χώρους του κτίσματος από τους αστυνομικούς και το κτίριο θα αποδωθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

[video width="640" height="368" mp4="/wp-content/uploads/2020/09/video-1600080177.mp4"][/video]

[video width="640" height="368" mp4="/wp-content/uploads/2020/09/video-1600080169.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις