Προσλήψεις εκπαιδευτικών χωρίς ΑΣΕΠ στον δήμο Ελευσίνα

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσινας (Κ.Ε.Δ.Ε) και θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00– 14:00, στα γραφεία της Επιχείρησης στο Πολιτιστικό Κέντρο (ΠΑΓΚΑΛΟΥ και ΚΙΜΩΝΟΣ 11,1 ος όροφος), Τηλέφωνο 2105565606 ), μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων.

Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε μια τοπική εφημερίδα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίζει από την Δευτερά 31 Αυγούστου 2020 και θα διαρκεί ως και την Τέταρτη 09 Σεπτέμβριου 2020 (δέκα ημερολογιακές ημέρες). Κατά την διάρκεια προσκόμισης των δικαιολογητικών α)οι υποψήφιοι θα πρέπει να εισέρχονται στην υπηρεσία μόνο με μάσκα και β)θα πραγματοποιούνται και οι συνεντεύξεις των ενδιαφερόμενων από την ορισμένη επιτροπή. (προαιρετικά και σε περίπτωση που θέλετε να διεξαχθούν παράλληλα).

Γίνεται δεκτή και η ταχυδρομική αποστολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου.

Οι συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθούν από την ορισμένη με την υπ΄αριθμ.: 115/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε) τριμελή Επιτροπή, από την Δευτερά 31 Αυγούστου 2020 έως και την Τέταρτη 9 Σεπτέμβριου 2020 και ώρες 11:00 έως 14:00 στα γραφεία της Επιχείρησης στο Πολιτιστικό Κέντρο (Πάγκαλου και Κίμωνος 11- 1ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη στο πρόγραμμα Διαύγεια η να την παραλάβουν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας μαζί με την αίτηση, ή από το επίσημο site της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.): (www.kedelefsinas.gr.)

Σε περίπτωση που αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον φορέα προκειμένου να τους αποσταλεί με φαξ η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Περισσότερα σε Ειδήσεις