Δήμος Ελευσίνας: Ξεκινά η παράδοση των πρώτων 40 εργατικών κατοικιών

Από το Μάρτιου αναμένεται να ξεκινήσει η παράδοση των πρώτων 40 εργατικών κατοικιών στον δήμο Ελευσίνας

Οι εργατικές κατοικίες της Ελευσίνας ήταν ένα ζήτημα που εκκρεμούσε από το 2011 ωστόσο το Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσει η παράδοση των πρώτων 40 κατοικιών ενώ στην πορεία θα δρομολογηθεί και η παράδοση των υπολοίπων. Την ίδια στιγμή, ο δήμος Ελευσίνας προχώρα στις προετοιμασίες της περιοχής μέσα από δενδροφυτεύσεις στον περιβάλλοντα χώρο των εργατικών κατοικιών ώστε το έργο να παραδοθεί ολοκληρωμένο.

Οι δηλώσεις του δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου

«Η συνάντησή μας με τον διευθυντή τεχνικών έργων του ΟΑΕΔ κ. Καρβούνη και η σύσκεψη εργασίας που είχε προηγηθεί με τον διοικητή κ. Πρωτοψάλτη, είναι η απόδειξη ότι όπου υπάρχει πολιτική βούληση υπάρχει και τρόπος.

Από την πρώτη ημέρα που ζητήσαμε τη στήριξη των συμπολιτών μας, δεσμευτήκαμε ότι το ζήτημα των εργατικών κατοικιών θα είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες. Έτσι, όλο αυτό το διάστημα πιέσαμε όσο μπορούσαμε, απευθυνθήκαμε στο υπουργείο Εργασίας και στον ΟΑΕΔ, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Και αυτό έγινε. Οι 40 πρώτες κατοικίες παραδίδονται τον Μάρτιο και σύντομα και οι υπόλοιπες.»

Περισσότερα σε Ειδήσεις