Ομαλά ξεκίνησε η επανέναρξη των σχολείων σε Ελευσίνα και Μαγούλα

Ομαλά με φροντισμένους χώρους, υποδομές, σχολικούς τροχονόμους η επανέναρξη των σχολείων σε Ελευσίνα και Μαγούλα

Η επιστροφή στα θρανία, συνοδεύτηκε από χαμόγελα μικρών και μεγάλων, με σχολεία έτοιμα, φροντισμένα και περιποιημένα, αποτέλεσμα της διαρκούς συνεργασίας των διευθύνσεων των σχολείων με τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ελευσίνας και τις συναρμόδιες Αντιδημαρχίες.

Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Κατερίνα Τζιγκιντζέλα και Στέλλα Κάβουρα, και ο Αντιδήμαρχος Μαγούλας, Μενέλαος Μίχας, επισκέφτηκαν σχολεία της πόλης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά:

«Το επίπεδο των σχολικών συγκροτημάτων σε Ελευσίνα και Μαγούλα, είναι καλύτερο από ποτέ. Και αυτό οφείλεται τόσο στον διαρκή δίαυλο συνεργασίας που έχουμε με τις σχολικές κοινότητες, όσο και στην προσωπική φροντίδα των Προέδρων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, την κα Κάβουρα και την κα Τζιγκιντζέλα αντίστοιχα.

Σήμερα, τα σχολεία μας διαθέτουν σχολαστικό καθαρισμό, σχολικούς τροχονόμους όπου απαιτείται, μέτρα ατομικής προστασίας, φωτιστικά σώματα τύπου Led σε ορισμένα από αυτά και σύντομα σε ακόμη περισσότερα.

Ωστόσο, τα σχολεία είναι ζωντανοί οργανισμοί και ως τέτοιοι απαιτούν συνεχή φροντίδα. Υπενθυμίζω, λοιπόν, ότι οι Πρόεδροι των Σχολικών μας Επιτροπών είναι πάντα στη διάθεσή τους, όπως άλλωστε το έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα».

Περισσότερα σε Ειδήσεις