Ερωτήματα γύρω από το άγριο έγκλημα στον Ασπρόπυργο (video)

Τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο τιμόνι νταλίκας στη μια τα ξημερώματα σε απόμερη γειτονιά του Ασπροπύργου, αναζητούν οι αστυνομικοί.

του Γιώργου Σόμπολου

Πρόκειται για μια νταλίκα με τούρκικες πινακίδες, κενή φορτίου και σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των αστυνομικών, έχουν βρεθεί έγγραφα των τουρκικών αρχών ως προς την ταυτότητα του θύματος.

Το θύμα φέρεται να έχει τραύμα στο ύψος του στήθους και από ώρα σε ώρα ο προϊστάμενος της ιατροδικαστική υπηρεσίας Νίκος Καρακολύκης αναμένεται να εξετάσει τη σορό για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του οδηγού.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το θύμα είναι μαχαιρωμένο, ενώ μέσα στην καμπίνα προηγήθηκε πάλη.

Αυτό αποδεικνύεται από τα ευρήματα του ιατροδικαστή στα χέρια και τον κορμό του θύματος, ενώ χαρακτηριστικό είναι το θρυμμάτισμα του τζαμιού του συνοδηγού, που έχει φορά από μέσα προς τα έξω.

Αυτό που δημιουργεί ερωτηματικά στους αστυνομικούς, είναι ο χώρος που βρέθηκε ακινητοποιημένη η νταλίκα.

Πρόκειται για ένα σημείο που ναι μεν είναι κοντά στην εθνική οδό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιλέγεται από οδηγούς για παρκάρισμα, καθώς βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη του Ασπροπύργου και κυρίως, είναι απομονωμένο.

Φορτίο στην νταλίκα υπήρχε. Το έκλεψαν και σκότωσαν τον οδηγό, είχε προηγηθεί κάποια ύποπτη συναλλαγή, απλώς επέλεξε λάθος σημείο για να ξεκουραστείς ο οδηγός, είναι λόγια από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί.

[video width="1044" height="590" mp4="/wp-content/uploads/2020/04/Ασπρόπυργος-3.mp4"][/video]

Η απάντηση πάντως δεν θα αργήσει να έρθει λένε οι αστυνομικοί, αφού όλα τα κτίρια στην ευρύτερη περιοχή έχουν κάμερες και αμέσως θα φανεί εάν το θύμα ήρθε μόνο του και τον "έπιασαν στον ύπνο" ή εάν ήταν αποτέλεσμα κάποιας παράνομης δραστηριότητας που, στην εξέλιξη της, "στράβωσε", με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού.

 

 

[video width="1312" height="760" mp4="/wp-content/uploads/2020/04/Ασπρόπυργος-2.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις