Στα χέρια των αστυνομικών αντιεξουσιαστής και χούλιγκαν για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται από τα ξημερώματα δύο ακόμη νεαροί που φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του νεαρού αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη

Του Γιώργου Σόμπολου

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, οι οποίοι φέρονται σύμφωνα με τους αστυνομικούς να συμμετείχαν στην επίθεση. Η παρουσία τους στο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, προέκυψε τόσο από βιντεοληπτικό υλικό όσο και από μαρτυρία άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο ένας εκ των δύο νεαρών έχει απασχολήσει ξανά καθώς συνελήφθη στις 15 Φεβρουαρίου μαζί με ένα ακόμη άτομο για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Περιστέρι. Οι δράστες τότε οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση καθώς και παράβαση της Νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών. Φυσικά, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο δεύτερος εκ των συλληφθέντων για την άνανδρη επίθεση στον αστυνομικό στην Νέα Σμύρνη είναι γνωστός από την δραστηριότητα του σε ομάδα χούλιγκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει τέσσερα ακόμη άτομα, των οποίων η παρουσία φαίνεται να έχει ταυτοποιηθεί στον χώρο της επίθεσης. Ήδη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να τους αναζητούν σε στέκια αντιεξουσιαστών και χούλιγκαν.

Περισσότερα σε Ειδήσεις