Νέα Σμύρνη: Στο αυτόφωρο ο 22χρονος για τις τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις

Στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε ο 22χρονος - Κατηγορείται για τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις

Του Γιώργου Σόμπολου

Στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε πριν από λίγα λεπτά ο 22χρονος νεαρός ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις συνολικά επιθέσεις σε κορίτσια στα νότια προάστια και το κέντρο της Αθήνας. Η αποκάλυψη της δράσης του έγινε μόλις χθες Πέμπτη, από το τελευταίο του θύμα η οποία ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία μένει.

Στο οπτικό υλικό εμφανίζεται ο 22χρονος να προσπαθεί να μπει, ελάχιστα δευτερόλεπτα αφότου η ίδια πρόλαβε και μπήκε για να γλυτώσει από την επίθεση. Τρεις ακόμη κοπέλες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του ανθρώπου αυτού, τον δράστη των δικών τους επιθέσεων.

Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό του, διαδραμάτισε η μαρτυρία στην αστυνομία μιας γειτόνισσας του τελευταίου θύματος του 22χρονου, που αποκάλυψε στις αρχές πως πρόκειται για έναν νεαρό ο οποίος εργάζεται σε καφετέρια της περιοχής. Αμέσως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και εκεί προσήλθε το τελευταίο του θύμα.

Η νεαρή κοπέλα ανεπιφύλακτα τον αναγνώρισε ως τον άνθρωπο που την κυνήγησε και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ακολούθησαν και οι αναγνωρίσεις από τρεις ακόμη κοπέλες.

Οι άλλες τρεις επιθέσεις σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη το Σεπτέμβριο με θύμα μια κοπέλα γεν. το 1993, στο Παλαιό Φάληρο τον Αύγουστο με θύμα μια κοπέλα γεννηθείσα το 1997 και η τρίτη επίθεση σημειώθηκε πάλι τον Αύγουστο στη περιοχή της Ακρόπολης, με θύμα μια κοπέλα γεννημένη το 1999.

Οι αστυνομικοί κατά την εξέταση της εισόδου της πολυκατοικίας του τελευταίου θύματος εντόπισαν αποτυπώματα τα οποία ταυτίζονται με τα αποτυπώματα του 22χρονου. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του τους αστυνομικούς στην ασφάλεια Αττικής λέγοντας πως "είχε βίτσιο να μιλάει και να ακολουθεί όμορφες κοπέλες".

Περισσότερα σε Ειδήσεις