Tη Δευτέρα η δίκη του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης

Υπό κράτηση παραμένει ο 22χρονος σάτυρος που πιάστηκε στα πράσα, όταν κυνήγησε μια κοπέλα μέχρι την πόρτα του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη

Ο 22χρονος, που παραμένει κρατούμενος μέχρι τη δίκη του που θα γίνει τη Δευτέρα, ενώ μέχρι στιγμής είναι πέντε οι γυναίκες που έχουν αναγνωρίσει τον σάτυρο ως πρωταγωνιστή σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μάλιστα, όταν τον προσήγαγαν, κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή παρά τις αναγνωρίσεις των γυναικών. Μόλις ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Λίγο αργότερα, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής. Το εντυπωσιακό, επίσης, είναι ότι ο ίδιος μένει λίγες πολυκατοικίες πιο δίπλα από το σπίτι της νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη που δημοσιοποίησε το βίντεο και έβαλε τέλος στη δράση του.

Την ώρα πάντως που ο δικηγόρος του και οι οικείοι του προσπαθούν να πείσουν ότι πρόκειται για «καλό παιδί», έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το θέμα της κακοποίησης των γυναικών, των βιασμών κι όλων όσων βιώνουν οι γυναίκες του πλανήτη από καταβολής της ανθρωπότητας και ζητούν παραδειγματική τιμωρία του 22χρονου.

Πηγή: ethnos.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις