Ν.Σμύρνη: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το απόγευμα στη περιοχή

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έκανε την εμφάνισή της στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Πέμπτης με σκοπό την αποτροπή συνωστισμού και τη διεξαγωγή των λεγόμενων «κορονοπάρτι»

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που κατάφερε να εξασφαλίσει το kedenews.gr, από νωρίς το απόγευμα στο χώρο της πλατείας βρίσκονταν δυνάμεις της Ο.Δ.Ο.Σ. αλλά και των πανθήρων, ενώ περιμετρικά είχαν παραταχθεί κλούβες της Υ.Α.Τ. και της Υ.Μ.Ε.Τ. για την αποφυγή επεισοδίων.

Επιπροσθέτως, Ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και Δ.Ι.Α.Σ. βρίσκονταν σε διαρκή κίνηση και στα στενά πέριξ της πλατείας τροχονόμοι είχαν επιφορτιστεί με το να βεβαιώνουν παραβάσεις και να πραγματοποιούν τροχονομικούς ελέγχους. Συγχρόνως το «άγρυπνο μάτι» της ΕΛ.ΑΣ., Ομάδες Κρατικής και Δημόσιας Ασφάλειας ήταν σε ετοιμότητα και περιπολούσαν διενεργώντας ελέγχους.

Τόσο το άλσος, όσο και η πλατεία της Ν. Σμύρνης ήταν γεμάτο ζωή από ανθρώπους που είτε πραγματοποιούσαν την αθλητική τους δραστηριότητα, είτε περπατούσαν, είτε απολάμβαναν τον καφέ ή το φαγητό τους σε κάποιον χώρο εστίασης. Το kedenews.gr, ρώτησε τους θαμώνες της περιοχής πώς αισθάνονται βλέποντας τόση αστυνόμευση στην περιοχή και οι απαντήσεις ποικίλλουν με την πλειοψηφία του κόσμου να τάσσεται υπέρ μιας ασφαλούς και ευνοούμενης πολιτείας. Αν και δεν έλειψαν και μερικές γκρίνιες κάτι που ήταν αναμενόμενο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις