Αναγνωρίσθηκε και κρατείται ο άνδρας που ακολούθησε κοπέλα «με το μόριό του έξω»

Στα χεριά της Αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής σοπράνο στη Νέα Σμύρνη

Η νεαρή γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του υπόπτου τον άνδρα που της προκάλεσε τρόμο και πλέον συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, βάσει της οποίας θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, η κοπέλα, την οποία είχε βάλει στο μάτι ο περίεργος άνδρας, την ακολούθησε 300 μέτρα από το τραμ μέχρι το σπίτι της και κοινοποίησε την περιπέτεια της στο Facebook, μιλώντας στο protothema. gr είχε πει πως «Είμαι καθ’οδον για το Τμήμα. Μου είπαν ότι τον έπιασαν και να πάω να τον αναγνωρίσω...» τονίζει ενώ σπεύδει να συμπληρώσει πως «μετά τη δημοσιοποίηση η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.Μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι ο τύπος έχει ξαναχτυπήσει και στην περιοχή του Αιγάλεω».

«Δεν τον ειχα ξαναδεί ποτέ, αλλά έμαθα οτι είναι από τη Νέα Σμύρνη. Δεν μου μίλησε καθόλου. Δεν μου απηύθυνε τον λόγο. Με ακολούθούσε 300 μέτρα απο τη στάση τράμ Αιγαίου απο την μέχρι το σπίτι μου που είναι κοντά στην Εφέσου. Μπηκα γρήγορα μέσα όμως φάνηκε να επιμένει. Πήγε να πιέσει την πόρτα να δει αν άνοιγε και όταν είδε οτι δεν μπορούσε έφυγε....Και τώρα πάω στην Αστυνομία γιατι μου είπαν "τον έχουμε πιάσει. Ελάτε να τον δείτε". Είναι σίγουροι οτι ειναι αυτός», λέει χαρακτηριστικά η κοπέλα στο protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γειτόνισσα της κοπέλας αναγνώρισε τον δράστη από κάποιο στέκι που σύχναζε και στη συνέχεια τον υπέδειξε στην αστυνομία, όπου με τη σειρά της τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα. Παράλληλα, εξετάζεται αν έχει κάνει ανάλογες πράξεις σε βάρος και άλλων γυναικών.

Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις