Ζούσε με την νεκρή μητέρα της για τρεις εβδομάδες!

Τον εγκλεισμό σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ζήτησε πριν λίγες ώρες ο εισαγγελέας για την 58χρονη γυναίκα η οποία διαπιστώθηκε ότι ζούσε με την νεκρή μητέρα της μέσα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα τις τρεις τελευταίες εβδομάδες.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ 

Η 58χρονη, υποστήριξε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπιτι έπειτα από πολλές καταγγελίες για την ύπαρξη δυσοσμίας, πως δεν είχε τα χρήματα για να πραγματοποιήσει την κηδεία της 92χρονης μητέρας της.

Το οικογενειακό δράμα εξελισσόταν τις τρεις τελευταίες εβδομάδες. Η 58χρονη, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, αντιμετώπιζε γενικότερα προβλήματα ψυχολογικής αστάθειας και είχε για στήριγμα της την ηλικιωμένη μητέρα της. Η 92χρονη γυναίκα φαίνεται πως έχασε τη ζωή της πριν τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 58χρονη, πράγμα που απομένει να επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. Έκτοτε, η 58χρονη τύλιξε την μητέρα της με κουβέρτες και την έκλεισε στην ντουλάπα του σπιτιού τους.

Η δυσοσμία ήταν ιδιαίτερα έντονη δεδομένου ότι βρισκόμαστε στους θερινούς μήνες ενώ οι καταγγελίες ήταν πολλές για το πρόβλημα, μιας και το σπίτι της 58χρονης βρίσκεται σε μια από τις πλέον πυκνοκατοικημένες της Αττικής, αυτή της Καλλιθέας.

Η 58χρονη θα εξεταστεί από ειδικούς σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όπου και θα νοσηλευτεί.

Περισσότερα σε Ειδήσεις