Οικογενειακή τραγωδία- Προσπάθησε να σκοτώσει την σύζυγο του με τσεκούρι

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας 57χρονος ο οποίος αποπειράθηκε να δολοφονήσει την σύζυγο του με τσεκούρι και στην συνέχεια θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Η οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε στην συμβολή των οδών Σπάρτης και Θησέως, όταν ο κατηγορούμενος έστησε καρτέρι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στην εν διαστάσει σύζυγο του. Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες του είχε ζητήσει να χωρίσουν εξαιτίας του αλκοολισμού, ενός προβλήματος που φαίνεται πως είχε καταστρέψει την οικογενειακή γαλήνη του ζευγαριού.

Ο κατηγορούμενος, φαίνεται πως δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτή την εξέλιξη και έστησε την ενέδρα του στην είσοδο του σπιτιού στην Καλλιθέα. Μόλις είδε την γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, της επιτέθηκε και την χτύπησε στον λαιμό και την πλάτη.

Όλα αυτά μέσα στην μέση του δρόμου. Για αρκετά λεπτά, ο 57χρονος προσπαθούσε να αποτελειώσει την ίδια του την γυναίκα. Ένας νεαρός προσπάθησε να τον σταματήσει και ο κατηγορούμενος, αντιλαμβανόμενος προφανώς τι είχε κάνει, έστρεψε το τσεκούρι προς τον εαυτό του και κατάφερε ένα χτύπημα στο κεφάλι του.

Ασθενοφόρα μετέφεραν σε νοσοκομεία τα δύο θύματα και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των αστυνομικών, η κλινική εικόνα του 57χρονου είναι εξαιρετικά σοβαρή. Σοβαρή ωστόσο είναι και η κατάσταση της 55χρονης, που όμως φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να διαφεύγει τον κίνδυνο.

Συγγενικά πρόσωπα θύματος και θύτη έχουν καταθέσει στην αστυνομία πως ο δράστης και αυτόχειρας αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα αλκοολισμού και πως φερόταν με άσχημο τρόπο στην σύζυγο του.

Οι παραπάνω καταγγελίες θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς οι οποίοι σχηματίζουν την δικογραφία σε βάρος του 57χρονου άνδρα.

Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης του δράστη της επίθεσης με τσεκούρι

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, όπως φαίνεται και στο βίντεο από κάτοικο της περιοχής που κατέγραφε το γεγονός και το οποίο δημοσιεύει το Mega.

Στο βίντεο διακρίνονται κάτοικοι που βγήκαν ανάστατοι στον δρόμο αλλά και αστυνομικοί να έχουν περικυκλώσει τον 67χρονο και να προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν.

Περισσότερα σε Ειδήσεις