Ενέδρα θανάτου στην Καλλιθέα: Νεκρός ο «Απάτσι» - Τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες

Εν ψυχρώ δολοφονία στην Καλλιθέα

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στον Βαγγέλη Πάλλη, γνωστό βαρυποινίτη και διαβόητο κακοποιό τις δεκαετίες του '80 και του '90.

του Γιώργου Σόμπολου

Ο 60χρονος, που είχε πρόσφατα αποφυλακίσει, φαίνεται ότι πέθανε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο σκότωσε δύο ανθρώπους κατά το παρελθόν, δηλαδή με συμβόλαιο θανάτου.

Ο "Απάτσι" όπως ήταν το παρατσούκλι του στους ανθρώπους της νύχτας, πέρα από δύο δολοφονίες για τις οποίες είχε κατηγορηθεί, κατά το παρελθόν έχει αποδράσει από αστυνομικό τμήμα, έχει κατηγορηθεί για εμπρησμό, ενώ έχει ερευνηθεί η συμμετοχή του σε τουλάχιστον δύο δολοφονίες, χωρίς όμως να προκύψουν επαρκή στοιχεία.

Η δολοφονία του Βαγγέλη Πάλλη σημειώθηκε στις πέντε τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας, από δύο τουλάχιστον άτομα σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν υλικά από κλειστά κυκλώματα σπιτιών και καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις