Επίθεση με βιτριόλι: Το επόμενο διάστημα επίκειται ταυτοποίηση της γυναίκας

Σημαντική πρόοδος σημειώθηκε στις έρευνες της Ασφάλειας για τη σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα Π. στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Ο κλοιός έχει σφίξει για τη σύλληψη της δράστιδος, ενώ πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη αναφέρουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται ταυτοποίηση της γυναίκας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν σχεδόν καταλήξει στην ταυτότητα της δράστιδος, μέσα από την ανάλυση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και μέσω της «σάρωσης» των κινητών τηλεφώνων. Το επόμενο 24ωρο θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο. Με «λεπτούς» χειρισμούς οι άνδρες της Ασφάλειας θα επιχειρήσουν να αιφνιδιάσουν τη νούμερο ένα ύποπτη για να της περάσουν χειροπέδες.

Είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές πηγές εκφράζονται με τόσο μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξη των ερευνών.

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα Π. εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Η 33χρονη επιθυμεί πάση θυσία να βρεθεί η δράστις και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι η Ιωάννα Π. με ειλικρίνεια λέει στους αστυνομικούς ότι δεν αναγνωρίζει τη δράστιδα σε καμία από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι άντρες της Ασφάλειας από τις κάμερες ασφαλείας. Οι Αρχές έχουν και ηχητικό με τη φωνή της δράστιδος από την κλήση που έκανε η τελευταία για να κλείσει το ταξί που τη μετέφερε στην Καλλιθέα. Η 33χρονη δεν αναγνώρισε ούτε τη φωνή. Ωστόσο, πρόοδος σημειώνεται σε άλλα επίπεδα της έρευνας, όσον αφορά στα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την ταυτοποίηση της δράστιδος, και έτσι η έκβαση των ερευνών θα έχει αίσια κατάληξη, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν αξιόπιστες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ethnos.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις