Αυτή είναι η 34χρονη καλλονή που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι-Έχασε το αριστερό της μάτι

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 34χρονη πανέμορφη κοπέλα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ενώ πήγαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Οι συγγενείς της, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το κορίτσι τους, παλεύει για την ζωή του.

Στην εντατική που νοσηλεύεται έως και αυτή τη στιγμή, οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς έχει χάσει το αριστερό της μάτι, ενώ έχει υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του κεφαλιού, του λαιμού, του κορμού και μέχρι τα πόδια.

Αυτό που προκύπτει από τις έως τώρα έρευνες των αστυνομικών είναι ότι η δράστις της είχε στήσει ενέδρα. Μόλις η 34χρονη βοηθός λογιστή μπήκε στον προθάλαμο του κτιρίου και περίμενε τον ανελκυστήρα για να ανέβει στον όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο της, ξαφνικά εμφανίστηκε η μαυροφορεμένη κοπέλα με την προστατευτική μάσκα. Όπως όλα δείχνουν, άδειασε πάνω στο κεφάλι της 34χρονης το καυστικό υγρό και αμέσως εξαφανίστηκε. Δεν της το έριξε, σχολίαζε μάλιστα αστυνομικός, αλλά την περιέλουσε θέλοντας να επιβεβαιώσει ότι θα της έκανε την μεγαλύτερη δυνατή ζημιά.

Οι κινήσεις της δράστιδος, σύμφωνα με πληροφορίες της kedenews.gr έχουν καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα, όση ώρα περιμένει το θύμα της και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν την ταυτότητα της.

Είναι απλώς θέμα χρόνου για να την βρούμε, σχολίαζε αστυνομικός, γιατί πλέον γνωρίζουμε τι αναζητούμε.

/*-->*/ /*-->*/

Διαβάστε περισσότερα νέα για την Περιφέρεια Αττικής

Περισσότερα σε Ειδήσεις