Εμφανίστηκε στις αρχές η δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette – Ζήτησε αντίγραφο της υπόθεσης

Η στιγμή της παράσυρσης του 25χρονου μοτοσικλετιστή καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο

Ενώπιων των αρμόδιων αρχών εμφανίστηκε δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette που ενεπλάκη σε τροχαίο που στην Γλυφάδα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost.gr η δικηγόρος ζήτησε αντίγραφο της υπόθεσης για να την μελετήσει ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ίδιος ο κάτοχος του οχήματος.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι ποιος οδηγούσε το όχημα. Να σημειωθεί πως ο κάτοχος του οχήματος είναι γνωστό πρόσωπο.

Βίντεο ντοκουμέντο

Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στην περιοχή και αν την μαύρη Corvette που προκάλεσε το τροχαίο ”καταδίωκε” άλλο αυτοκίνητο.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις