Έκκληση να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος πολύτεκνης οικογένειας απευθύνει ο δήμαρχος

Η ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας συγκλονίζει, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το υπουργείο απάντησε με τυπικό τρόπο στην οικογένεια, δηλαδή με ένα... SMS απόρριψης.

"Παρακάλεσα θερμά το Υπουργείο Παιδείας. Μίλησα ο ίδιος με όλους τους αρμόδιους για να εξηγήσω ότι αυτές οι απορριπτικές αποφάσεις είναι κατάφωρα άδικες και ότι πρέπει να γίνει η μετεγγραφή του παιδιού. Μαζί με εμένα προσπάθησαν κι άλλοι. Όλοι μιλήσαμε με το Υπουργείο και κανένας δεν εισακούστηκε. Και πάλι, με ένα ψυχρό sms στο κινητό του παιδιού, η αίτηση για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή απερρίφθη.

Δεν θα κρίνω ποιες αιτήσεις για μετεγγραφές έγιναν δεκτές. Θα επαναλάβω μόνο αυτό που τόνισα όταν διαμαρτυρήθηκα εντονότατα. Νιώθω ντροπή. Ντρέπομαι για το μήνυμα που δίνουν αυτές οι αποφάσεις. Ντρέπομαι όταν η πολιτεία γίνεται τόσο ανάλγητη. Ντρέπομαι όταν κάποιοι που αποφασίζουν δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη ενσυναίσθηση. Ντρέπομαι όταν κάποιοι νομίζουν ότι είναι αρκετή η τεχνοκρατική προσέγγιση τέτοιων ζητημάτων", αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γλυφάδας.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα 11 χρόνια λειτουργίας του

Περισσότερα σε Ειδήσεις