Δεύτερο κρούσμα σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό

Κι άλλο κρούσμα κορονοϊού σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό - Αγωνία οι γονείς 

Δεύτερο θετικό κρούσμα κορονοϊού καταγγέλλουν γονείς σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό το οποίο έχει ήδη αναστείλει τη λειτουργία του από την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με καταγγελία γονέων, στο σχολείο έχει βρεθεί ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, και συγκεκριμένα μια δασκάλα των τμημάτων προ-προνηπίων, ενώ άλλη μια θεωρείται ως ύποπτο κρούσμα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο έχει υποβληθεί.

Οι ιδιοκτήτες έχουν ήδη αναστείλει την λειτουργία από την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα το όνομα του βρεφονηπιακού σταθμού – νηπιαγωγείου δεν έχει συμπεριληφθεί στις λίστες με τα σχολεία, τα οποία είναι κλειστά εξαιτίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα πάντως με το χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA, οι γονείς αγωνιούν πολύ κι, όπως ανέφεραν, έξι από τα παιδάκια του σχολείου έχουν ήδη κάποια συμπτώματα, γι’ αυτό οι γονείς τους θα φροντίσουν άμεσα να κάνουν το τεστ.

Οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού δεν επιβεβαιώνουν την είδηση, ωστόσο έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση. Αν επιβεβαιωθεί μάλιστα η είδηση, τότε θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ τόσο τα παιδάκια όσο και οι εργαζόμενοι στον σταθμό.

Περισσότερα σε Ειδήσεις