Επίθεση στην Αργυρούπολη: Απολογήθηκαν οι τρεις ανήλικοι

Απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Ανηλίκων τα πρόσωπα που κατηγορούνται για την επίθεση στην Αργυρούπολη

Στον ανακριτή ανηλίκων απολογήθηκαν οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για την επίθεση και τη ληστεία που έγινε εις βάρος δυο άλλων ανηλίκων στην Αργυρούπολη, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Αποφασίστηκε να αφεθούν προσωρινά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για σωρεία κατηγοριών κακουργηματικού και πλημμεληματικού βαθμού στους τρεις ανήλικους, οι οποίοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θεωρούνται μέλη συμμορίας που διέπραττε ληστείες.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν μετά από επίθεση που έγινε σε δυο συνομηλίκους τους στην Αργυρούπολη. Η δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος τους αφορά τις κατηγορίες της ληστείας κατά συρροή, συμμορίας, παράνομης οπλοφορίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την επίθεση εις βάρος των δυο ανηλίκων, οι οποίοι καταγγέλλουν, ο ένας πως τον μαχαίρωσαν και ο άλλος πως τον ξυλοκόπησαν μέλη ομάδας -περίπου τριάντα ατόμων- το απόγευμα του Σαββάτου, στην Αργυρούπολη.

Τα δυο άτομα παραπέμφθηκαν και σήμερα (27/1) το μεσημέρι απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Ανηλίκων, από τον οποίον είχαν λάβει ολιγοήμερη προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις