Επίσκεψη Κικίλια – Πιερρακάκη στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Ελληνικό

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό επισκέφθηκαν σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης

Οι δύο υπουργοί, Βασίλης Κικίλιας και Κυριάκος Πιερρακάκης, περιηγήθηκαν στους χώρους του εμβολιαστικού κέντρου, συνοδευόμενοι από το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, συνομίλησαν με το υγειονομικό προσωπικό και με πολίτες που περίμεναν να εμβολιαστούν και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη λειτουργία του.

Β. Κικίλιας: «Ο εμβολιασμός είναι το μεγαλύτερο υγειονομικό εγχείρημα το οποίο έχει αποτολμηθεί να γίνει ποτέ στη χώρα»

Ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας σε δηλώσεις του τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται για τον εμβολιασμό του πληθυσμού στη χώρα μας «είναι το μεγαλύτερο υγειονομικό εγχείρημα το οποίο έχει αποτολμηθεί ποτέ να οργανωθεί στη χώρα. Είναι μια συνολική, ομαδική προσπάθεια αλληλεγγύης και αλληλοστήριξης που έρχεται και “δένει” τον εμβολιασμό, την οργάνωσή του, την ψηφιοποιήσή του, τις νέες τεχνολογίες, μαζί με τον ανθρώπινο παράγοντα: το σεβασμό που δείχνουν οι υγειονομικοί, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το προσωπικό μας, στους συμπολίτες μας που έρχονται με τάξη, με οργάνωση, χωρίς καθυστέρηση να εμβολιαστούν».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις