Γνωστά έργα τέχνης «ντύνουν» τα ΚΑΦΑΟ του Αλίμου

Στα «Ηλιοτρόπια» του Βαν Γκογκ και ένα έργο του Αλέκου Φασιανού «κοσμούν» ήδη ΚΑΦΑΟ της πόλης μας από τους καλλιτέχνες του Spylex Design

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, σύντομα κι άλλα έργα τέχνης γνωστών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών θα δώσουν νέα όψη στα ΚΑΦΑΟ της πόλης μας.

Η ανακοίνωση:

Σε επώνυμα έργα τέχνης μετατρέπουν τα ψυχρά τηλεφωνικά ΚΑΦΑΟ του Αλίμου οι καλλιτέχνες του SPYLEX DESIGN με τα μαγικά τους χέρια!!

Ήδη τα "Ηλιοτρόπια" του Βαν Γκογκ ζωγραφίστηκαν στο πρώτο ΚΑΦΑΟ, ενώ ένα έργο τέχνης του "δικού μας" Αλέκου Φασιανού βρήκε τη θέση του σε κεντρικό σημείο της λεωφόρου Θεομήτορος!! Τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε να "ντύνουμε" τα ΚΑΦΑΟ και με άλλα έργα διάσημων Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, μεταμορφώνοντάς τα σε υπαίθρια εκθέματα, που δίνουν χρώμα στον δημόσιο χώρο της πόλης μας και ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας!!

Με ελάχιστα έξοδα, αλλά με πολύ ταλέντο και φαντασία, οι δρόμοι της πόλης μας μετατρέπονται σε μία μεγάλη υπαίθρια "πινακοθήκη" που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους!

Περισσότερα σε Ειδήσεις