Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα της δολοφονίας του 60χρονου στο κέντρο υγείας Καλυβίων

Τα ίχνη του δράστη ή των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του 60χρονου Δ.Β. αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής

Η επαγγελματική εκτέλεση, πιθανόν με χρήση σιγαστήρα στο όπλο δεδομένου ότι κάνεις δεν άκουσε τους πυροβολισμούς, έχει προβληματίσει τις αρχές.

Του Γιώργου Σόμπολου 

Τέτοιου είδους εκτελέσεις, πραγματοποιούν άνθρωποι της νύχτας ή εκτελεστές που εμπλέκονται σε σοβαρά κυκλώματα με κέρδη τεράστια χρηματικά ποσά. "Δηλαδή, μας κάνει εντύπωση που στήθηκε τέτοια ενέδρα, προφανώς από πίσω υπάρχει κάτι που εμείς προς το παρόν δεν γνωρίζουμε", σχολιάζει στην kedenews αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής που συμμετέχει στις έρευνες.

Τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα, για τους αστυνομικούς. Έχει ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου ενώ από νωρίς το πρωί, αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας βρέθηκαν ξανά στο κέντρο υγείας Καλυβίων ανακρίνοντας τον υπάλληλο ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι που είχε βάρδια το πρωί της δολοφονίας.

Οι εγκαταστάσεις δεν διαθέτουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και υπάρχει μόνο μια είσοδος και έξοδος. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από αρκετούς εργαζόμενους του κέντρου υγείας σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν εαν κάποιος είδε κάποια ύποπτη κίνηση.

Επίσης κατά μήκος της λεωφόρου Καλυβίων οι αρχές αναζητούν από κλειστά κυκλώματα υλικό μήπως και καταφέρουν και εντοπίσουν το όχημα του δράστη ή των δραστών.

Είσοδος

Περίπου στις έντεκα ξεκίνησε η νεκροτομή στην σορό του 60χρονου άνδρα στην ιατροδικαστική υπηρεσία της ιατρικής σχολής στο Γουδί, όπου οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα. Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων στους τρεις κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις