Ψηφιοποίηση δήμου Σαρωνικού -Αιτήματα και πιστοποιητικά με ένα κλικ

Η επόμενη μέρα για τον δήμο Σαρωνικού είναι πραγματικότητα, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων Πολιτών».

Στην ιστοσελίδα του www.saronikoscity.gr οι δημότες, με ένα «κλικ», υποβάλλουν τα αιτήματά τους, τα οποία προωθούνται αυτόματα στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, ώστε αφενός να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη, αφετέρου να εξυπηρετούνται γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια.

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα στο δήμο Σαρωνικού

Η πλατφόρμα είναι απολύτως ασφαλής για τους χρήστες, καθώς η είσοδος και η εγγραφή γίνεται με τους κωδικούς του TAXISnet.

Ο δήμαρχος, Πέτρος Φιλίππου, δήλωσε σχετικά: «O δήμος μας περνάει στην επόμενη μέρα. Η ψηφιοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών, που υπήρξε σημαντική προεκλογική μας δέσμευση, σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά τις εκλογές, είναι πραγματικότητα με τη συμβολή των μελών της ομάδας εργασίας για την πλήρη εφαρμογή των δράσεων της έξυπνης πόλης-Smart Cities στον Δήμο Σαρωνικού. Είναι σαφές ότι λόγω της πανδημίας εντείναμε τις προσπάθειές μας ώστε οι δημότες μας να εξυπηρετούνται γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια για την υγεία τους. Προχωράμε τον στρατηγικό μας σχεδιασμό, οραματιζόμενοι έναν δήμο σύγχρονο, με έξυπνες υπηρεσίες και πάντα στην υπηρεσία του πολίτη».

Πηγή: iefimerida.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις