Συνάντηση του Δημάρχου με τον Αντιδήμαρχο Παιδεία και Κοινωνικής Πολιτικής Η. Πατσιαούρα

Ενημερωτική συνάντηση στον χώρο που στεγάζονται οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Σαρωνικού είχαν την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ηλίας Πατσιαούρας με τους υπαλλήλους που στελεχώνουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Στη συνάντηση, αφού πρώτα ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών για τις μέχρι σήμερα πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, συζητήθηκαν λεπτομερώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δομές και αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα:

• Να γίνει ευρεία ενημέρωση των πολιτών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου (Βοήθεια Στο Σπίτι, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιματιοθήκη – Σχολικά Βοηθήματα, Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο).

• Να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του Παραρτήματος των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου στην Ανάβυσσο στον χώρο που πρόσφατα δημιουργήθηκε.

• Να καταρτιστούν άμεσα νέα προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής (Πρόνοιας και Αλληλεγγύης) είτε μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων είτε μέσω εθελοντικών δράσεων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις