Γλυκά Νερά: Θα κληθεί για νέα κατάθεση ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Σήμερα ξεκινά νέος κύκλος ερευνών για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νέρα

Έξι μέρα μέρες μετά το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά ξεκινά ένας νέος κύκλος ερευνών, προκειμένου να εντοπιστούν οι τρεις ληστές, οι οποίοι «μπούκαραν» μέσα στην κατοικία και σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, o 32χρονος πιλότος θα κληθεί να δώσει νέα κατάθεση, καθώς μπορεί να δώσει κάποια στοιχεία σχετικά με τους δράστες.

"Οι αστυνομικοί θα ζητήσουν να μάθουν πόση ώρα έμειναν οι δράστες στη μεζονέτα και πώς έδρασαν. Επίσης θα ζητήσουν κάποια χαρακτηριστικά από τα πρόσωπά τους. Όπως έδεσαν τον 32χρονο οι δράστες, είχε μία χαραμάδα οπτικής επαφής και έτσι μπορεί να δώσει κάποια στοιχεία σχετικά με τους δράστες. Θα του δείξουν φωτογραφίες, θα τον βάλουν να ακούσει κάποιες γλώσσες και διαλέκτους", εξήγησε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".

Σχετικά με τη σύλληψη Γεωργιανού στα σύνορα, και κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα, σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να συνδέεται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, αλλά εμπλεκόταν σε περιστατικό με παρόμοια δράση. Ο 36χρονος είχε εμπλακεί σε μια ληστεία στο Πικέρμι, εισέβαλλε σε σπίτι, και έδεσε το ηλικιωμένο ζευγάρι που διέμενε εκεί και την οικιακή βοηθό. Επιχείρησε να διαφύγει στη Βουλγαρία με πλαστά έγγραφα. Δεν είχε πιαστεί τότε, αλλά υπήρχε DNA του στο χώρο».

Περισσότερα σε Ειδήσεις