Σοκ από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στον δεμένο σύζυγό της

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στα Γλυκά Νερά - Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

Κάλεσε το ‘100’ με τη μύτη του τηλεφώνου του

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ' αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά συγγενών.

Απομακρύνεται το σενάριο του στραγγαλισμού

Οι ληστές - δολοφόνοι σκότωσαν τη γυναίκα γιατί προφανώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και φώναζε. Το άψυχο σώμα της, εντοπίστηκε στην σοφίτα και κατά τα φαινόμενα, οι δράστες προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι, καθώς η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικά τραύματα κι απομακρύνεται το σενάριο του στραγγαλισμού.

Οι γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι η οικογένεια είχε κι ένα σκυλί το οποίο δεν άκουσαν να γαβγίζει. Κι αυτό γιατί οι αδίστακτοι δολοφόνοι, σκότωσαν και το σκυλί της οικογένειας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις