Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένταλμα σύλληψης για τον Γεωργιανό

Το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 35χρόνου Γεωργιανού αφορά κατηγορίες εις βάρος του για σωματική βλάβη και ληστείες

Ο Γεωργιανός οδηγείται στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων καθώς εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές η εμπλοκή του στην στυγερή ληστεία - δολοφονία της 20χρόνης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Ο συλληφθείς οδηγείται στα δικαστήρια προκειμένου να εκτελεστεί ένταλμα που εξέδωσε χθες σε βάρος του η 11η ανακρίτρια για ληστείες κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη.

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα ο συλληφθείς αναμένεται μετά να εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί για τα αδικήματα για τα οποία η ανακρίτρια εξέδωσε το ένταλμα σε βάρος του.

Οι πληροφορίες που έχουν οι αρχές για τον Γεωργιανό κατηγορούμενο

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος είχε συμμετάσχει σε βίαιη ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στο Ντράφι πριν από λίγους μήνες. Λόγω της προσπάθειας διαφυγής του, ερευνάται από τις αρχές και συγκεκριμένα από τα τμήματα Διαρρηκτών και Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εάν έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης Caroline στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το απόγευμα του έγινε έλεγχος πέλματος, δηλαδή ελήφθη πελματικό αποτύπωμά του κατηγορουμένου καθώς στο σπίτι των Γλυκών Νερών εντοπίστηκαν πατημασιές των δραστών και οι αστυνομικοί ήθελαν να τις συγκρίνουν με αυτές του 35χρονου.

Επίσης σήμερα το πρωί ο σύζυγος της 20χρονης φοιτήτριας κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να δει τον 35χρονο, μήπως και τον αναγνωρίσει ως έναν εκ των δραστών της δολοφονίας της συζύγου του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν μπόρεσε να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτό το άτομο το οποίο σκότωσε την Caroline. Οι αστυνομικοί πάντως συνεχίζουν τις αναλύσεις των ευρημάτων και από τις κάμερες αλλά κυρίως και από τα αποτελέσματα των γενετικού υλικού. Τα έως τώρα αναλυθέντα ευρήματα, έχουν μπει στο ειδικό μηχάνημα της ΕΛ.ΑΣ. και μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει προκύψει ταυτοποίηση με σεσημασμένους κακοποιός.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος όγκος ευρημάτων που δεν έχουν ακόμη αναλυθεί, συνεπώς, υπάρχει αρκετός ακόμη δρόμος, τονίζουν οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις