Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Στο μικροσκόπιο ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται κάμερες και κινητά τηλέφωνα, ενώ κλειδί για τον εντοπισμό των ληστών και δολοφόνων είναι οι περιγραφές που έδωσε στην αστυνομία ο 32χρόνος πιλότος

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές είπαν ότι πρόκειται για φονιάδες που επιδιώκουν να βρουν στο εσωτερικό των σπιτιών τους ιδιοκτήτες. Θέλουν να τους πιέσουν, να τους βασανίσουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι ιδιαίτερα βίαιοι. Αυτό σημαίνει ότι και στο παρελθόν θα έχουν κάνει κάτι παρόμοιο.

Η αστυνομία θεωρεί ότι είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και αναμένει και από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών αποτελέσματα από τα ευρήματα που συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Έρευνες σε κινητά τηλέφωνα και κάμερες

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στον εντοπισμό στιγμάτων από τα κινητά τηλέφωνα των δραστών. Θα γίνει άρση του απορρήτου και σάρωση των επικοινωνιών, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν ενεργοποιήσει κεραίες εκπομπής σήματος στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν μέχρι στιγμής φαίνεται πως οι δράστες δεν είχαν προσχεδιάσει την δολοφονία της 20χρόνης Κάρολαιν προέκυψε κατά τη διάρκεια της ληστείας και λόγω του βίαιου προφίλ τους. Σημαντική είναι η συμβολή του 32χρονου συζύγου της άτυχης κοπέλας στις έρευνες καθώς φαίνεται να είδε τα πρόσωπα των κακοποιών.

Η αστυνομία εξετάζει το γεγονός να ήξεραν από πριν για τα χρήματα που είχε το ζευγάρι στο σπίτι του ή αν επέλεξαν το σπίτι τους τυχαία οι δράστες. Ωστόσο, κλίνει περισσότερο ότι πρόκειται για τυχαίο χτύπημα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει στα χέρια της.

Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Κάρολαιν

Σε βαρύ πένθος ειπώθηκε χθες το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Κάρολαιν που δολοφονήθηκε από τους αδίστακτους ληστές στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Τραγική φιγούρα στην κηδεία της 20χρόνης ήταν η οικογένειας της. Ο 32χρόνος σύζυγος της την αποχαιρέτησε λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

Περισσότερα σε Ειδήσεις