Συνοδός απορριμματοφόρου σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας

Τραγωδία στον Δήμο Ωρωπού - Συνοδός απορριμματοφόρου απεβίωσε κατά την αποκομιδή απορριμμάτων

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής στη σορό του 46χρονου που εργαζόταν στην αποκομιδή σκουπιδιών στον δήμο Ωρωπού και σήμερα τα ξημερώματα πέθανε κατά την διάρκεια της εργασίας του, περιμένουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Κηφισιάς.

Του Γιώργου Σόμπολου

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου και σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών κάποια στιγμή έπεσε από το σκαλοπάτι και χτύπησε με το κεφάλι στο οδόστρωμα. Ο θάνατος του, σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ακαριαίος, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμη εαν η πτώση οφείλεται σε ατύχημα, καθώς το βαρύ όχημα βρισκόταν εν κινήσει, ή εαν οφείλεται σε παθολογικά αίτια που είχαν ως αποτέλεσμα ο 46χρονος άνδρας να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στον δρόμο.

Συνάδελφοι του θα πραγματοποιηθούν στη μια το μεσημέρι συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή τον θάνατο του 46χρονου.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Κηφισιάς έχουν προσαγωγές τον οδηγό του απορριμματοφόρου και αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του 46χρονου, που θα καθορίσουν τις τυχόν κατηγορίες σε βάρος του.

Περισσότερα σε Ειδήσεις