Άθλιες συνθήκες στο ΚΕΤΘ Αυλώνας: Αυτή είναι η μερίδα που δόθηκε το μεσημέρι Κυριακής

Αυτό είναι το γεύμα που δόθηκε εχθές Κυριακή 31 Μαΐου σε 100 περίπου φαντάρους από τους 530 Επαναπατρισμένους της ΕΛΔΥΚ στο ΚΕΤΘ Αυλώνας. Σύμφωνα με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων  στο ΚΕΤΘ Αυλώνας δεν υπάρχει επαρκείς φαγητό για όλους.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατού  στο ΚΕΤΘ Αυλώνας δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα φαγητού για όλους.

"Οι συνθήκες είναι τραγικές. Δεν έχουμε ούτε χλωρίνη, ούτε καθαριστικά για καθαριότητες. Πολλές βρύσες βγάζουν καφέ νερό από την σκουριά ή το χώμα.  Στο τέλος θα πάθουμε τίποτα. Πρέπει να γίνει κάτι! Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση του ΓΕΣ και του Διοικητή του ΚΕΤΘ Αυλώνας. Δεν είναι δυνατόν να αφήνουν νηστικούς τους φαντάρους" αναφέρουν εκπρόσωποι της  Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατού.

Αργότερα, εκπρόσωπος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων  επικοινώνησε με τους Αρμόδιους αξιωματικούς της μονάδας. Συνομιλήσε μαζί τους, συζητώντας το πρόβλημα και ζητήσε την λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων για την αξιοπρεπή σίτιση των εκατοντάδων φαντάρων.

Αργότερα δέχθηκε κλήση στελέχους της μονάδας που αμφισβήτησε το γεγονός και ζήτησε να παρουσιάσει τον αντίλογο του είτε με κείμενο είτε με φωτογραφικό υλικό.

 

Την ίδια μέρα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε τα εξής για το ΚΕΤΘ Αυλώνας:

Image removed.Image removed.

Image removed.

Image removed.

Πηγή: diktiospartakos.blogspot.com

Περισσότερα σε Ειδήσεις