Συνεχίζεται η δίκη με τις καταθέσεις της φίλης και του γαμπρού του θύματος

Οι μνήμες από την άγρια δολοφονία στο Κορωπί, απόρροια ενός ερωτικού τριγώνου, με θύμα την 35χρονη μητέρα δύο παιδιών και θύτη την ερωμένη του πρώην συζύγου της -επίσης μητέρα- , αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Συγγενείς και φίλες της αδικοχαμένης γυναίκας που μαχαιρώθηκε στην αυλή του σπιτιού της μπροστά στα μάτια των δύο αγοριών της τον Αύγουστο του 2016, κατέθεσαν σήμερα ως μάρτυρες, υποστηρίζοντας πως η άτυχη γυναίκα «ήταν συνεχώς φοβισμένη, γιατί η κατηγορούμενη την παρακολουθούσε».

Ο σύζυγος της αδελφής του θύματος, η οποία παρίσταται στη δίκη ως πολιτικώς ενάγουσα, υποστήριξε ότι μέχρι το 2014, η κουνιάδα του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στο γάμο της. «Τότε ξεκίνησαν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της», υποστήριξε, προσθέτοντας πως ο ίδιος είχε ακούσει από την θανούσα να λέει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στα τραγικά πρόσωπα, τα παιδιά του θύματος, λέγοντας ότι αμέσως μετά το φονικό, το ένα αγόρι είχε αμυχή στο πόδι του, όπως είπε, από την προσπάθεια του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης. Μάλιστα, περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχθηκαν ο ίδιος και η γυναίκα του από το γιο του θύματος, ο οποίος τους είπε να πάνε στο Κέντρο Υγείας, καθώς τη μαμά του «χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και φίλη του θύματος, η οποία ανέφερε ότι το θύμα φοβόταν για τη ζωή της και για τη ζωή των παιδιών της και μάλιστα, είχε σκεφθεί να προχωρήσει στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της κατηγορουμένης.

«Τα παιδιά μου είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε» είπε η μάρτυρας και τόνισε ότι σκοπός του 35χρονου θύματος ήταν «να μην τη σχολιάζει ο κόσμος» και τα παιδιά της να συνεχίσουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Πηγή: notosnet.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις