Δήμαρχος Κρωπίας: Παίρνουμε δύναμη από το Θείο Δράμα και θα νικήσουμε και αυτή τη φορά

Εν μέσω της πανδημίας θα εορταστεί η Ανάσταση στη χώρα μας και κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλει η προστασία από τη διασπορά του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό ήταν και το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, αναφερόμενος στα σημεία των καιρών.  

«Αυτό το Πάσχα και η χώρα μας δοκιμάζεται από μια αναπάντεχη κρίση. Σε όλες τις κρίσεις, όπως και σε αυτήν που βιώνουμε τώρα, οι δήμοι καλούνται για ακόμα μια φορά, να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος. Γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν δοκιμαστεί, μέσα σε συνεχείς κρίσεις διαρκείας. Όλες πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς. Και αυτή τη φορά ο δήμος μας παραμένει σταθερός στις αρχές του, με κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία ενώνει την κοινωνία του δήμου.  Με έκτακτες δομές κοινωνικής βοήθειας και επαναχάραξη των προτεραιοτήτων μας, σε κάθε τομέα δημοτικής αρμοδιότητας, συνεχίζουμε. Με ταπεινότητα, εργατικότητα, με σχέδιο, με φιλότιμο. Οι διαχρονικές αξίες της Χριστιανοσύνης προσπαθούμε να καθοδηγούν την πράξη και τη ζωή μας», ανέφερε ο κ. Κιούσης και κατέληξε λέγοντας:

«Όλοι εμείς, οι εργάτες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλοι εσείς, η ζωντανή κοινωνία που ασφυκτιά, που προσπαθεί να αντέξει, να ξαναοργανώσει τη ζωή της, τις κοινωνικές της σχέσεις και την τοπική οικονομία, παίρνουμε δύναμη από το Θείο Δράμα και την Ανάσταση του Κυρίου. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα! Θα νικήσουμε και αυτή τη φορά!».

Περισσότερα σε Ειδήσεις