Άγριο έγκλημα για διαρροή νερού-Τον σκότωσε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι (pic)

Άγριο έγκλημα για διαρροή νερού- Τον σκότωσε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι (pic)

Άγριο φονικό σε υπηρεσία ύδρευσης του δήμου, καθώς ένας 77χρονος άνδρας σκότωσε τον προϊστάμενο εν ψυχρώ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο δράστης πίστευε ότι είχε διαρροή νερού στο σπίτι του και γι’ αυτό ευθυνόταν η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ο δράστης μπήκε μέσα στο γραφείο, όπου βρισκόταν το θύμα μαζί με έναν άλλο άνδρα, ζήτησε από τον δεύτερο να βγει έξω και κατόπιν πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 55χρονο. Στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του που βρίσκεται κοντά στην υπηρεσία του δήμου και συνελήφθη.

«Είχαμε πάει πολλές φορές στο σπίτι του και δεν είχε καμία διαρροή. Τα τελευταία δύο χρόνια ερχόταν συχνά στην υπηρεσία και εκανε παράπονα γιατί πίστευε ότι εξ αιτίας του αγωγού δημιουργούσε πρόβλημα. Εμείς πήγαμε τουλάχιστον 3 φορές στο σπίτι του και με ειδικό μηχάνημα και δεν βρήκαμε τίποτα! Τον έπιανε συχνά τον αδικοχαμένο υπάλληλο και του έκανε παράπονα» δήλωσε μάρτυρας, ενώ δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Καλαφατέλης τόνισε για τον άτυχο προϊστάμενο:

«Ήταν άριστος στα καθήκοντά του», ανέφερε για το θύμα ενώ τόνισε ότι η υπηρεσία είχε ασχοληθεί με το ζήτημα για το οποίο διαμαρτυρόταν ο δράστης».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του φονικού παρακάτω:

ΠΗΓΗ: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις