Πάρτι με κόντρες στη Βάρκιζα - Παραλίγο να σκοτωθεί οδηγός μηχανής

Σε τραγωδία θα μπορούσε να είχε καταλήξει το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην παραλιακή, όταν οδηγός μηχανής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το notia.gr, κάθε βράδυ χιλιάδες άτομα συμμετέχουν σε ένα πρωτόγνωρο πάρτι με κόντρες, μουσική και άφθονο αλκοόλ, έξω από γνωστό πολυχώρο, στη Βάρκιζα.

Χθες το βράδυ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μηχανή με κατεύθυνση προς το Λαγονήσι, έκανε σούζα, πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που έβγαινε με πράσινο από τον βράχο.

Image removed.

Ο οδηγός της σύρθηκε πολλά μέτρα πάνω στην άσφαλτο και τραυματίστηκε στο κεφάλι (δεν φορούσε κράνος). Είχε κανονικά τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Image removed.

«Κάθε βράδυ γίνεται πάρτι, δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο ξανά», αποκαλύπτουν στο notia.gr άτομα που πηγαίνουν στο σημείο για να παρακολουθήσουν τις κόντρες. «Χθες πρέπει να υπήρχαν πάνω από 2.000. Μετά το κλείσιμο των μαγαζιών στις 12, έρχονται με τα ποτά τους, ακούν μουσική από τα αυτοκίνητα και παρακολουθούν τις κόντρες. Το πρωί ο δήμος πρέπει να μαζεύει δεκάδες μπουκάλια από αλκοόλ».

Image removed.

Περισσότερα σε Ειδήσεις