Καβούρι: Νεκρός 47χρονος ύστερα από επίθεση νεαρού γόνου γνωστής οικογένειας

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Καβούρι, με πρωταγωνιστή έναν 27χρονο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ειδικότερα, ο 27χρονος και ο 47χρονος λογομάχησαν και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο 47χρονος μετά από λίγες ώρες να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης, συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν λίγο μετά τις 17:30 όταν ο νεαρός βγήκε από το συγκρότημα κατοικιών που διαμένει, στη θέση Φάρος Καβουρίου, κοντά στην αεροπορική βάση, με τη φίλη του και τον σκύλο του.

Οι δυο άνδρες λογομάχησαν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στην αυλή των κατοικιών, με τον 26χρονο να γρονθοκοπεί τον 47χρονο. Οι υπόλοιποι ένοικοι έτρεξαν να χωρίσουν τους δυο άνδρες, με το ΕΚΑΒ να καταφτάνει για τις πρώτες βοήθειες. Ο 47χρονος αρνήθηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του, στο Καβούρι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως ήταν καλά. Στις 12:30 ξημερώματα Κυριακής, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, μετέβη στο ΑΤ Βουλιαγμένης, όπου συνελήφθη. Θα παραμείνει το σαββατοκύριακο στα κρατητήρια και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις