Ασκπληπιείο

Συνεχίζονται στο Ασκπληπιείο Βούλας οι εργασίες εκσυχρονισμού και ανακατασκευής. Μάλιστα σήμερα ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση του ιστορικού «Σταθατείου», του εφαπτόμενου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κτιρίου που μετρούσε περισσότερα από 80 χρόνια ζωής.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Αν. Διοικητής του Ασκληπιείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης:

Έτσι θα είναι το Ασκληπιείο της νέας εποχής!

Με νέους, αναβαθμισμένους, διευρυμένους και λειτουργικούς χώρους. Με ένα ολοκαίνουργιο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο και με μια πλήρως σύγχρονη και εξοπλισμένη ουρολογική κλινική στον επάνω όροφο, μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Οι εργασίες στο νοσοκομείο προχωρούν όλο αυτό το διάστημα με γοργούς ρυθμούς! Σήμερα, με την ολοκλήρωση της κατεδάφισης του ιστορικού «Σταθατείου» -ενός κτιρίου σχεδόν 100 ετών ζωής- εισέρχονται πλέον στη νέα τους φάση. Λαμβάνοντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια όχι μόνο των εργαζομένων μας, αλλά και των διερχόμενων συμπολιτών μας.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους πολίτες όλης της Νότιας Αθήνας! Με την αξιοποίηση μιας ακόμη σημαντικής δωρεάς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Αιγέας» -και της οικογένειας Μαρτίνου προσωπικά- προς το νοσοκομείο μας. Μια προσφορά που, σε λίγους μήνες από σήμερα, θα πάρει «σάρκα και οστά» και θα είναι πραγματικότητα. Αλλάζοντας μια και καλή την όψη του «Ασκληπιείου» που όλοι ξέραμε, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις υπηρεσίες παροχής δημόσιας υγείας στην ευρύτερη περιοχή μας.

Έτσι θα είναι το Ασκληπιείο της νέας εποχής!Με νέους, αναβαθμισμένους, διευρυμένους και λειτουργικούς χώρους. Με ένα…

Δημοσιεύτηκε από Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στις Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Πηγή: nou-pou.gr