Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου σε λεωφορείο για τη μάσκα (βίντεο)

Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου σε λεωφορείο για τη μάσκα (βίντεο)

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό για τη μη χρήση της μάσκας εκτυλίχθηκε σήμερα Παρασκευή.

Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται πως έχουν γίνει οι διαπληκτισμοί και οι χειροδικίες για τη μη χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους, Μέσα Μεταφοράς και σχολεία, με τελευταίο περιστατικό το σημερινό, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας επιτέθηκε σε ένα νεαρό επειδή δε φορούσε μάσκα μέσα στο λεωφορείο.

Το συμβάν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες άλλων επιβατών, συνεχίστηκε και μετά την αποβίβασή τους, ενώ ο οδηγός του 218 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Δάφνη, δεν παρενέβη στη συμπλοκή.

Θλιβερες σκηνές που διαδραματίσθηκαν σήμερα σε αστικό λεωφορείο της πρωτεύουσας όταν μεγαλης ηλικίας ανδρας ασκησε ανεπίτρετη βία σε νεαρό συνεπιβατη επειδη δεν φορούσε μασκα. Η υποχρεωτικότητα της μασκας ειναι γενική — και δεν επιτρέπει εξαιρέσεις. Αλλα εξ ίσου ανεπίτρεπτη ειναι η ασκηση βίας. Για οποιοδήπουε λόγο. Θεωρώ ότι η φίλη Αθανασία Παππα που ηταν αυτοπτης μαρτυς και κατεγραψε το επεισόδιο ( και μου το έστειλε) έπραξε άριστα για να δείξει τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. Η Αθανασία είναι μια αξιεπαινη νεαρή γυναικα που είναι παρούσα και ενεργη στη κοινωνία.και είναι πρόεδρος της Πανελληνιας Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα.

Δημοσιεύτηκε από Evangelos Antonaros στις Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ