Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

έλεγχοι

Καθημερινοί τείνουν να γίνουν οι αυστηροί έλεγχοι της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Αττικής σε κεντρικούς δρόμους των δήμων, όπου υπάρχουν καταγγελίες από τους ίδιους τους δημάρχους ότι μηχανές και αυτοκίνητα οδηγούν επικίνδυνα, κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας και προκαλούν ηχορύπανση.

Οι Αρχές έχουν λάβει σειρά καταγγελιών από κατοίκους που ενοχλούνται από το θόρυβο και τις κόντρες αυτοκινήτων και μηχανών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι δυνάμεις της Τροχαίας πραγματοποίησαν εξορμήσεις και βεβαίωσαν παραβάσεις, μεταξύ των οποίων στις περιοχές του Λυκαβηττού και στο Βεάκειο θέατρο της Νίκαιας.

Αναλυτικότερα, χθες Σάββατο βεβαιώθηκαν στον Δήμο της Πετρούπολης οι παρακάτω παραβάσεις: 12 για κράνος, 5 για ζώνη, 8 για στέρηση διπλώματος, 7 για θόρυβο, 6 για φιμέ τζάμια, 3 για ηχορύπανση και παράνομα ηχοσυστήματα, 4 κλήσεις μετά από τακτικές μηνύσεις, τρεις για λοιπές παραβάσεις. Επίσης, στην ίδια περιοχή αφαιρέθηκαν 17 άδειες κυκλοφορίας, 11 διπλώματα και 14 πινακίδες.

Στην περιοχή του Λυκαβηττού κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις: 11 για κράνος, 1 για ζώνη, 4 για φιμές τζάμια, 8 για στέρηση διπλώματος, 1 για ανασφάλιστο όχημα, 1 για επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων, 3 για μουσική στη διαπασών, 3 για ηχορύπανση, 3 για στέρηση πινακίδας κυκλοφορίας, 2 για μέθη και 3 για λοιπές παραβάσεις. Στην ίδια περιοχή αφαιρέθηκαν 12 άδειες κυκλοφορίας, 11 διπλώματα και 17 πινακίδες κυκλοφορίας.

Επίσης, έλεγχοι για αλκοτέστ έγιναν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή. Στο σημείο αυτό βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις για αλκοόλ, ενώ αφαιρέθηκαν διπλώματα και άδειες κυκλοφορίας.

Στο Βεάκειο Θέατρο βεβαιώθηκαν δεκάδες παραβάσεις, ύστερα από μπλόκο της Τροχαίας, ενώ το ίδιο συνέβη σε μπλόκα που στήθηκαν στα Άνω Λιόσια, στο Δήμο Φυλής, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Μενίδι.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπακογιάννης: Η επιλογή μας να αφιερώνουμε τις Κυριακές στην καθαριότητα, μας δικαιώνει