Πάμε τσάρκα…στην Αθήνα!

Η νέα οδοιπορική εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη σας ξεναγεί στις γειτονιές της Αττικής κάθε Τετάρτη 19:30 – 20:30 στο High tv. Τέχνη, Γαστρονομία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Ιστορία, Αξιοθέατα, Συνεντεύξεις, Mουσική.  Επιχειρήσεις και άνθρωποι της καθημερινότητας διαμορφώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γωνιάς της πρωτεύουσας.

Με τον γνωστό ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη που έζησε τα φοιτητικά του χρόνια στη Γλυφάδα

Ο Δήμαρχος του κάθε Δήμου μιλάει στην κάμερά της εκπομπής για την πόλη του και απαντάει στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς των κατοίκων.

Η εκπομπή συναντάει διάσημα πρόσωπα από τον χώρο του πολιτισμού, της Τέχνης, του Αθλητισμού και την τηλεόρασης, τα όποια έχουν μεγαλώσει στις γειτονίες που προβάλλουμε και εξομολογούνται  τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους στις γειτονιές που ζούνε.

Με τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη

Την στιγμή που η οικονομική κρίση «απειλεί» τις επιχειρήσεις της χώρας μας, προβάλλονται, εστιατόρια, καφέ, μπαρ και κάθε είδους επιχείρηση που έχει διαμορφώσει τον χαραχτήρα και την κουλτούρα της κάθε γειτονιάς της Αθήνας.

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Τσάρκα», οι γειτονιές της Αθήνας παρουσιάζονται με μια διαφορετική ματιά, ζώντας στο ρυθμό της καθημερινότητας των κατοίκων, συναντώντας ξεχωριστούς ανθρώπους και ανακαλύπτοντας νέα πράγματα και κρυμμένους «θησαυρούς».

Με την Γλυφαδιώτισσα παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα με πρώτο οδοιπορικό στην «καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας», στην όμορφη Γλυφάδα.