Εικόνες συνωστισμού σε Α’ ΔΟΥ Αθηνών και ΕΦΚΑ Καλλιθέας

συνωστισμού

Εικόνες συνωστισμού επικρατούν το πρωί της Πέμπτης στην Α’ ΔΟΥ Αθηνών στην Ομόνοια, αλλά και στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα. 

Στην Α’ ΔΟΥ Αθηνών υπάρχουν πολύ μεγάλες ουρές, καθώς κάποιες υποθέσεις μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά αλλά οι πολίτες δεν έχουν ενημερωθεί, κάποιοι εξ αυτών και μετανάστες που δεν γνωρίζουν, ενώ σε κάποιες χρειάζεται να προσέλθουν στις ΔΟΥ. Οι περισσότεροι πολίτες φοράνε μάσκα, ωστόσο οι αποστάσεις δεν τηρούνται και ο χώρος είναι κλειστός.

Μάλιστα, υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στην εφορία από τις 4 και 5 το πρωί ώστε να πάρουν καλή σειρά όταν ανοίξει. Έχουν επιπρόσθετα δημιουργήσει και δική τους άτυπη λίστα. Άνθρωπος της εφορίας βγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και λέει στους πολίτες να μπαίνουν ανά τριάδες και τετράδες, ωστόσο στη συγκεκριμένη εφορία στεγάζονται πλέον έξι υποκαταστήματα,

Ίδιες εικόνες επικρατούν και στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα, με μέσο όρο αναμονής δύο με τρεις ώρες. Για κατάθεση εγγράφων για πιστοποίηση αναπηρίας χρειάζεται φυσική παρουσία, τόνισε πολίτης στον ΣΚΑΪ. Στην Καλλιθέα επίσης δεν τηρούνται αποστάσεις, ενώ δεν φοράνε μάσκες και όλοι οι πολίτες.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Λ. Μενδώνη καλεί σε απολογία τον αρχαιολόγο Μ. Λυχούνα