Το ΚΥ Εχίνου επισκέφθηκε το Δημοτικό σχολείο Μάνταινας

Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Κέντρου Υγείας του Εχίνου που επισκέφθηκαν τους μαθητές και τους δασκάλους του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μάνταινας. Οι μαθητές ενημερώθηκαν από το προσωπικό του Κ.Υ. για θέματα ασφάλειας και προστασίας. Πρόκειται για μια σειρά από δράσεις που υλοποιούνται σύμφωνα με την σχετική οδηγία του Υπουργείου Υγείας.

Επαγγελματίες υγείας της υγειονομικής μονάδας κατόπιν συνεννόησης με τις κατά τόπους Διευθύνσεις σχολικών μονάδων και σε περιοχές που ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Κέντρου Υγείας Εχίνου θα προβούν σε ενημέρωση των μαθητών για την τήρηση κανόνων ατομικής υγιεινής, την ασφαλή κατανάλωση νερού, την τήρηση φυσικών αποστάσεων, την ορθή χρήση της μάσκας, τη χρήση κοινών αντικειμένων, των χώρων υγιεινής κ.λπ.

Όπως αναφέρει σχετικά με τη ζεστή υποδοχή το Κέντρο Υγείας Εχίνου:

«Η εβδομάδα μας δεν μπορούσε να ξεκινήσει πιο όμορφα… Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους δασκάλους του Μειονοτικού Δημοτικού σχολείου Μάνταινας, για την ζεστή υποδοχή τους. (http://dim-meion-mantain.xan.sch.gr/?p=1631)

Για εμάς ήταν μια υπέροχη εμπειρία! Τα χαμόγελα των παιδιών, ακόμα και πίσω από τις μάσκες, μας δίνουν δύναμη. Ευχαριστούμε τους μικρούς Υπερήρωες!

Είμαστε στη διάθεση κάθε δημοτικού σχολείου της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Εχίνου, για την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τα μικρόβια και τους ιούς, τη χρήση των αντιβιοτικών, τα εμβόλια και για την προστασία από τον SARS COV-2».

Περισσότερα σε Ειδήσεις