Μεγάλα πρόστιμα σε γάμους στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης

Επιβεβαιώνεται η είδηση ότι τις προηγούμενες μέρες οι αστυνομικές αρχές επέβαλαν δύο πρόστιμα σε γάμους που έγιναν στην ορεινή περιοχή για παραβίαση των όρων που ισχύουν για τις συναθροίσεις και την προσέλευση του κόσμου.

Στην πρώτη περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ σε γάμο που έγινε στην περιοχή του Εχίνου καθώς διαπιστώθηκε πως στο γλέντι βρίσκονταν επιπλέον 100 άτομα από το επιτρεπόμενο όριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του xanthi2.gr, η τελετή έγινε σε κτήμα που διαθέτει ο παππούς των νέονυμφων στην περιοχή προς τις Σάτρες.

Στη δεύτερη περίπτωση ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Κένταυρο, σε δημόσιο χώρο, εκεί όπου το πρόστιμο ήταν μικρότερο και έφτασε τις 11.000 ευρώ.

Η ορεινή περιοχή είχε μπει στο στόχαστρο τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε κοινωνικά δίκτυα για την προσέλευση αρκετών εκατοντάδων καλεσμένων και συνωστισμό σε γάμους.

Δυστυχώς αντίστοιχες εικόνες δεν καταγράφονται μόνο στον Εχίνο, αλλά γλέντια και γάμοι με τη συμμετοχή δεκάδων και εκατοντάδων πολιτών έχουν λάβει χώρα ευρύτερα σε διάφορες περιοχές της ορεινής Ξάνθης, σε οικισμούς μέσα στην πόλη όπου κατοικούν Ρομά αλλά και στο Δροσερό, και έχουν προκαλέσει αρνητικά σχόλια και προβληματισμό.

/*-->*/ /*-->*/

Διαβάστε περισσότερα νέα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πηγή: xanthi2.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις