To Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης ξεκινάει τις πολιτιστικές του δράσεις

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης ενημερώνει πως ξεκίνησε τον προγραμματισμό των πολιτιστικών του δράσεων, αλλά και την οργάνωση της λειτουργίας των Εκπαιδευτικών του Εργαστηρίων για την Ακαδημαϊκή χρονιά που έρχεται (2020-2021), με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φίλους και συνεργάτες του και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια και την προστασία τους από τον Covid-19.

Στα εργαστήρια του προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους σπουδαστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με την αγαπημένη τους τέχνη δραπετεύοντας από τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Στα παιδικά τμήματα του Ιδρύματος, οι νέοι ωθούνται σε μια δημιουργική καλλιέργεια της φαντασίας τους των ενδιαφερόντων και των ικανοτήτων τους. Στην ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, αίθουσα ενός κτιρίου με ιδιαίτερο αισθητικό και ιστορικό ενδιαφέρον, οργανώνονται διδακτικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση.

Τα νέα τμήματα και η δομή που θα λειτουργήσουν φέτος, αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2541029282 και στην ιστοσελίδα www.fthrace.gr.

 

Πηγή: empros.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις