Στρατιωτική σκηνή στήθηκε στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου Ξάνθης

Στρατιωτική σκηνή για την προστασία των πολιτών από τα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, πριν την είσοδο τους στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου στήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Δ’ ΣΣ ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του ΓΝΞ για παροχή σκηνής, όπως συνέβη και με άλλα δημόσια νοσοκομεία (πχ Κομοτηνή) με στόχο να προστατεύονται οι πολίτες από τα καιρικά φαινόμενα όσο αναμένουν να εξυπηρετηθούν. Η σκηνή τοποθετήθηκε έξω από την κλινική που λειτουργεί ως ΤΕΠ covid-19 και σε αυτή μπορούν να παραμείνουν 10 άτομα τηρώντας τις αποστάσεις. Μέχρι σήμερα, τα εμπύρετα περιστατικά που ανέμεναν μέχρι να γίνει η εξέταση και διαλογή των ασθενών, περίμεναν είτε έξω είτε στο αυτοκίνητό τους, ωστόσο λόγω της επιδείνωσης του καιρού, το Νοσοκομείο μερίμνησε για την αναμονή τους κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Έλενα Ροφαέλα στο ευχαριστήριο της προς το Υπ. Εθνικής Άμυνας σημειώνει:

"Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για παραχώρηση και εγκατάσταση στρατιωτικής σκηνής στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου μας.

Η εν λόγω σκηνή εξυπηρετεί στην προστασία των πολιτών από καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, πριν την είσοδό τους στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου μας.

Δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε, η δυναμική παρουσία όλων μας, με οποιαδήποτε τρόπο, είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19".

Περισσότερα σε Ειδήσεις