Κρούσμα στην αποστολή του ΑΟΞ - Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας

Θετικό κρούσμα κορονοϊού (δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά μέλος της αποστολής) διαπιστώθηκε στην Ξάνθη με αποτέλεσμα την αναβολή βάσει πρωτοκόλλου του προγραμματισμένου για Σάββατο (22/8, 20:00) πρώτου μπαράζ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/8, 20:00)

Η αναβολή, μάλιστα, όπως και η νέα ημέρα διεξαγωγής επισημοποιήθηκε και με ανακοίνωση της ΕΠΟ. “Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1, αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας”

Όλη η αποστολή της Ξάνθης υποβλήθηκε σε τεστ το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται την Κυριακή (23/8).

Θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον ιό το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) και σε περίπτωση που όλα τα αποτελέσματα που θα βγουν την Τρίτη (25/8) είναι αρνητικά τότε το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00.

 

Πηγή: xanthi2.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις