Έκλεψαν αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν μόλις έφτασε η αστυνομία στο Δροσερό

Το ΙΧ εκλάπη πριν από μερικές ημέρες από το κέντρο της Ξάνθης και βρέθηκε σήμερα στο Δροσερό, από την Αστυνομία.

Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των Αστυνομικών στην περιοχή οι δράστες πυρπόλησαν το όχημα, με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα από τα μέλη της οικογένειας του ΙΧ αναφέρει τα κάτωθι για το συμβάν:

"Αυτή τη στιγμή στη συνοικία του Δροσερού στην Ξάνθη καίγεται όχημα της οικογένειας μου. Κλάπηκε προχθές από το κεντρικότερα σημεία της Ξάνθης (Δικαστήρια, Εφορία) και βρέθηκε σήμερα στην συνοικία από την Αστυνομία. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών που πήγαν να συλλέξουν το αυτοκίνητο, μερίδα συμπολιτών μας(;) του Δροσερού προτίμησαν να πυρπολήσουν το όχημα.

Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά παραβατικότητας και ανομίας. Η κατάσταση του «γκέτο» και του «αβατου» έχει κουράσει πολίτες και Αστυνομία. Κάποιοι στην Ξάνθη όχι μόνο δεν φροντίζουν να βρουνε λύση στο πρόβλημα που γιγαντώνεται, αλλά είτε «χαϊδεύουν αυτιά» είτε συναλλάσσονται και μαζί τους.

Η εκλογική πελατεία που έχει δημιουργηθεί έχει πλέον επίπτωση στην καθημερινότητα και στην ασφάλεια όλου του Δήμου. Θα λογοδοτήσει κανένας; Θα αντιμετωπίσουμε επιτέλους την πραγματικότητα; Ο Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι έχουν την παραμικρή ευθιξία; Ή θα τα αφήσουμε όλα στο έλεος του Θεού; Καληνύχτα Ξάνθη!"

 

Πηγή: xanthinea.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις