Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί τον Σπύρο Τσιλιγγίρη για την εξασφάλιση χρημάτων από το «Φιλόδημος II»

Ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη που στέκεται πάντα αρωγός στα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, εξασφαλίζοντας πάντα τις διόδους για να πετύχουμε, όλοι μαζί, θετικά αποτελέσματα για την Ξάνθη μας.

Τα θετικά αποτελέσματα έρχονται πάντα μετά από συλλογική δουλειά, μετά από έμπνευση, σύμπλευση και συμπόρευση, με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Τσιλιγγίρη που για μια ακόμη φορά έκανε τα αδύνατα, δυνατά και πετύχαμε ρεαλιστικά αποτελέσματα για την περιοχή μας, με την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος II» για το όφελος της Ξάνθης και των ανθρώπων της.

Το να νιώθεις τον πολίτη δίπλα σου, το να σου μεταφέρει απλά τις ανησυχίες του και τα «θέλω» του, που έχουν αντίκτυπο στα «θέλω» της κοινωνίας, είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για όσους ασχολούνται με τα κοινά και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αυτή η ικανοποίηση όταν καταφέρνεις μετά από μεγάλο αγώνα να ανταποκριθείς με πράξεις και αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους πολίτες που στέκονται αρωγοί στις πρωτοβουλίες μας, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας στην Ξάνθη, καταθέτοντας προτάσεις, δίνοντας ιδέες, αξιοποιώντας τις δεξιότητές τους, προς όφελος του συνόλου.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις δίπλα σου ανθρώπους, γιατί τα πράγματα κάποια στιγμή προσωποποιούνται, που νοιάζονται, ενδιαφέρονται και τρέχουν, προκειμένου να είναι χρήσιμοι για τον τόπο τους και την κοινωνία.

Είναι πολύ σημαντικό να «βλέπεις», με όλες τις αισθήσεις σου, δίπλα σου, υπηρεσίες, δομές, συλλογικότητες, να ενεργούν με πίστη, συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να συντονίζονται και να αποδίδουν έργο, με μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Πηγή: xanthinews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις