Ληστεία σε μίνι-μάρκετ στην Παλιά Πόλη με ιατρικές μάσκες

μάσκα

Ληστεία σε ένα μίνι μάρκετ της Παλιάς Ξάνθης σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τις 10 μ.μ.

Δύο άτομα που φορούσαν ιατρικές μάσκες μπήκαν στο μίνι μάρκετ και ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού. Ο ένας από τους δράστες άδειασε την ταμειακή μηχανή, παίρνοντας περίπου 300 ευρώ και κάποιες κούτες με τσιγάρα ενώ στη συνέχεια οι δύο δράστες, νεαρής ηλικίας, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Ασφάλεια της Ξάνθης είναι στο στάδιο της προανάκρισης και ερευνά τις συνθήκες αλλά και τυχόν οπτικό υλικό από τη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος υπάλληλος μετά το συμβάν ήταν αρκετά σοκαρισμένος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την Τετάρτη 15-7-2020 το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε κατάστημα στην Ξάνθη, όπου βρισκόταν ο υπάλληλος και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του καταστήματος χρηματικό ποσό και διάφορα πακέτα τσιγάρων, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

Πηγή: xanthi2.gr