Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού για την ομάδα του ΑΟΞ

ΑΟΞ

Έπειτα από το θετικό κρούσμα σε μέλος της Ξάνθης (εκτός αποστολής) που έγινε γνωστό χθες, άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ για τον ιό και τα αποτελέσματα των τελευταίων ελέγχων είναι όλα αρνητικά.

Θα ακολουθήσει νέος κύκλος τεστ την Κυριακή, όπως ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 και εφόσον δεν υπάρξει κρούσμα, η αναμέτρηση με τη Λαμία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Super league αναφέρει: Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

 

Πηγή: xanthinea.gr