Δράση για παιδιά για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση στον δήμο Θάσου

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου και ο Δήμος Θάσου με σύνθημα «τιμούμε την ιστορία μας οραματιζόμαστε το μέλλον», θέτοντας τα παιδιά προσκαλούν όλους τους μικρούς τους φίλους να συμμετέχουν μέσα από τη ζωγραφική δημιουργία στη συμμετοχή του Δήμου Θάσου στον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Σ’ αυτήν την ενέργεια πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, αφού μέσα από τις ζωγραφιές τους και την φαντασία τους θα έχουν την ευκαιρία να μας ταξιδέψουν στις ηρωικές σελίδες της πατρίδας μας όπως εκείνα τις φαντάζονται.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Το θέμα της ζωγραφικής δημιουργίας είναι «ο εορτασμός των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821».

Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν με τη σφραγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. , είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card στην Επιτροπή Ελλάδα 2021, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Θάσου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

Δείτε πως θα πάρετε μέρος:

  1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι: «ο εορτασμός των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, κείμενα, λέξεις).
  2. Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.
  3. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή PDF ή φωτογραφία ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή 11/6/2021 και ώρα 8 μ.μ.
  4. Στο θέμα του email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο-Διεύθυνση-Τηλέφωνο γονέα του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.
  5. Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 MB σε μέγεθος. Αρχεία τύπου zip και αποστολή μέσω we-transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη για λόγους χωρητικότητας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις